U zoekt een incassobureau in of nabij Zeist? Schakel dan OpMaat Incasso in. OpMaat Incasso heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van incassowerkzaamheden. Als u een vordering aan ons uit handen geeft, kunt u uw eigen incassotraject zelf volgen door in te loggen op onze website. U kunt OpMaat Incasso eenmalig of meerdere keren per jaar inschakelen. Het hebben van een jaarabonnement heeft verschillende voordelen, waaronder een collectieve korting bij de gerechtsdeurwaarder.
>h2>Partners incassobureau Zeist

OpMaat Incasso is een incassobureau nabij Zeist, gevestigd in Scherpenzeel die samenwerkt met twee partners. Dit zijn Stichting Rijschoolbelang en Welness Verzekerd. Bent u Welness verzekert of bent u lid van de SRB, dan kunt u uw vordering indienen via deze 2 partners. Uiteraard kunt u uw vordering ook direct bij ons indienen.

Waarin wij geloven

OpMaat Incasso maakt debiteurenrisico’s kleiner en beheersbaar. Wij werken volgens het no-cure-no-pay principe. Het incassotraject leiden we op een proactieve manier, waarbij we het menselijk aspect nooit uit het oog verliezen. Op die manier heeft u sneller het geld terug op uw rekening. Wij vinden incasso een emotieproduct. U kent uw klanten meestal goed, dus gaan we graag met u in gesprek om meer informatie over de niet-betalende debiteur in kwestie in te winnen. Met deze informatie behalen wij een hoger incasso resultaat.

Voordelen inschakelen OpMaat Incasso

Het inschakelen van OpMaat Incasso kent een aantal voordelen. Eén van de voordelen is onze transparante werkwijze. U weet op elk moment direct waar u aan toe bent. Bijvoorbeeld door de status van uw incassotraject in te zien, door in te loggen via uw eigen portal. Of na de minnelijke incasso, wanneer wij u precies voorrekenen wat uw kostenrisico is als u verder wilt gaan met de gerechtelijke incasso. Daarbij bent u verzekerd van maatwerk en eerlijk advies. Wij geven namelijk ook aan als het niet mogelijk is een vordering te innen. Kortom, uw geld is onze zorg!

Afspraak maken

Hebben wij u overtuigd of heeft u nog vragen? We maken graag kennis met u en bespreken uw mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - OpMaat Incasso