OpMaat Incasso werkt als gespecialiseerd incassobureau nabij Amersfoort, in Scherpenzeel. Naast een incassotraject, kunt u ook bij ons terecht voor debiteurenbeheer. Wij staan garant voor een snelle afhandeling van incasso en zorgvuldig debiteurenbeheer.

Opmaat Incasso als uw incassobureau nabij Amersfoort

Als u ons inschakelt als uw incassobureau nabij Amersfoort, weet u precies waar u aan toe bent. Wij werken namelijk met een duidelijk incassobeleid en u kunt te allen tijde inloggen via onze website om te zien wat de status is van uw zaak. U kunt eenmalig een beroep op ons doen. Heeft u vaker een niet-betalende debiteur, informeer dan naar ons jaarabonnement. U profiteert dan tevens van collectieve korting, die wij zijn overeengekomen met de gerechtsdeurwaarder.

Vordering indienen

Indien u een jaarabonnement heeft lopen bij ons, kunt u tevens inloggen via de website om online een vordering bij ons in te dienen. Een vordering indienen, kunt u ook via de website van Stichting Rijschoolbelang en Welness Verzekerd. Dit zijn namelijk zijn partners van OpMaat Incasso. Wilt u voor de eerste keer een vordering aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

OpMaat Incasso voor uw debiteurenadministratie

Het uitbesteden van uw volledige of gedeeltelijke debiteurenadministratie heeft diverse voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen extra medewerker aan te nemen, die zich erover ontfermt. Dat bespaart vaste arbeidskosten. Ook komt uw geld eerder binnen. OpMaat Incasso is immers gespecialiseerd in het innen van openstaande bedragen. Een voorbeeld: als u besluit uw debiteuren-belacties aan ons uit te besteden, vereenvoudigt uw werkproces en wordt de betalingstermijn teruggedrongen. Dat zorgt voor een betere liquiditeit.

Over OpMaat Incasso

De zeer ervaren incassomedewerkers van OpMaat Incasso geloven in maatwerk en eerlijk advies. Ook als blijkt dat een vordering niet te innen is, laten wij u dit weten. Wij zijn gevestigd in Scherpenzeel en spreken hierdoor de taal van de regio. Dat is voor u dus van voordeel, wanneer u gevestigd bent in Amersfoort. Doet u een beroep op OpMaat Incasso, dan doet u een beroep op meer dan twee decennia ervaring in incasso en creditmanagement. Niet voor niets is onze slogan: uw geld is onze zorg.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - OpMaat Incasso