Het traject na facturatie voor de minnelijke incasso kan OpMaat Incasso voor u uit handen nemen. Dat is mogelijk via u zelf of via OpMaat Incasso. Welke variant u ook kiest, u bent bij ons verzekerd van maatwerk. Daarbij vinden wij persoonlijk contact met uw debiteuren zeer belangrijk. Wij bellen klantgericht en proberen samen met uw debiteur tot een oplossing te komen, zoals bijvoorbeeld een betalingsafspraak. Blijft uw klant in gebreke, dan adviseren we u wanneer het tijd is om te starten met het minnelijke incassotraject.

Debiteurenbeheer volledig uitbesteden of een gedeelte

OpMaat Incasso neemt het debiteurenbeheer graag van u over, zodat de continuïteit van uw debiteurenbeheer in alle omstandigheden is gewaarborgd. We overleggen met u over uw behoeften en stemmen het debiteurenbeheer daarop af. Op die manier kunnen we maatwerk leveren, want iedere ondernemer is anders. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uitbesteden van een gedeelte of het volledige debiteurenbeheer. Denkt u aan het uitbesteden van uw debiteuren- belacties vanuit uw eigen systeem. Uw werkproces vereenvoudigt en de gemiddelde betalingstermijn wordt teruggedrongen. Dit leidt tot een betere liquiditeit, en dat is iets wat iedere ondernemer wil!

Waarom uitbesteden

Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer is om diverse redenen interessant. Hieronder een greep uit veel voorkomende redenen:

  • U hoeft niet iemand extra aan te nemen voor de debiteurenadministratie. Zo bespaart u op vaste arbeidskosten. Dat is bovendien ook handig als seizoensinvloeden ervoor zorgen dat het op sommige momenten in het jaar drukker is dan op andere momenten. U doet een beroep op ons wanneer u ons nodig heeft.
  • Als uw onderneming in korte tijd groeit, kunnen u en uw medewerkers uw tijd aan ondernemen of (andere) belangrijke zaken.
  • U bespaart op de kosten die uw huidige debiteurenproces met zich meebrengt.
  • Als u in een reorganisatie-, fusie- of overnameproces zit dat al genoeg stress met zich meebrengt.
  • Uw geld komt eerder binnen: niet voor niets zijn wij zeer ervaren en professioneel in het innen van openstaande bedragen.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - OpMaat Incasso