Een debiteur die niet betaalt ondanks het versturen van meerdere herinneringen is altijd vervelend. Elke ondernemer krijgt er weleens mee te maken. U wilt de verstandhouding met uw klant niet ondermijnen, u heeft echter wel een dienst geleverd waar u een vergoeding voor behoort te krijgen. OpMaat Incasso helpt u graag met een duidelijk incassobeleid, zodat u weer verder kunt met wat u het beste doet: ondernemen. Of u nu slechts één keer een incassobureau nodig heeft of meerdere keren per jaar: OpMaat Incasso staat graag tot uw dienst met maatwerk en eerlijk advies. Dus ook als incasso niet het gewenste resultaat oplevert. Wilt u vaker gebruik maken van onze diensten? Informeer dan naar ons jaarabonnement.

Meer over het abonnement

Minnelijke incasso

Uit de praktijk blijkt dat enkel het versturen van een brief niet genoeg is om een wanbetaler alsnog te laten betalen. Een persoonlijke benadering van uw klanten is daarom onze uitgangspositie. OpMaat Incasso houdt een proactieve dossierbenadering aan door telefonisch betaalafspraken met uw klant te maken. Daarbij geldt dat wij volgens het afspraak is afspraak principe werken en dat volgen wij zeer strikt op. Een voorbeeld: we zijn telefonisch met uw klant overeengekomen dat hij het openstaande bedrag op 15 april zou voldoen. Indien de betaling op 12 april nog niet binnen is, versturen we nogmaals een herinnering van deze afspraak om aan te geven dat de betalingstermijn bijna verstreken is. Vorderingen worden vaak op deze wijze alsnog betaald. De afdracht van gelden verrichten wij wekelijks. Dat is met name handig als de debiteur in termijnen betaalt.

Gerechtelijke incasso

Mocht uw klant na de minnelijke incasso alsnog niet betalen, dan kunnen wij u ook bij een gerechtelijk incassotraject begeleiden. Een groot voordeel van OpMaat Incasso is dat wij u precies voor kunnen rekenen hoeveel de kosten bedragen tot achter de komma om te starten met de gerechtelijke incasso. U bepaalt dan zelf of u doorgaat met het gerechtelijke traject of niet. Pas na uw goedkeuring gaan wij voor u aan de slag. Heeft u een jaarabonnement afgesloten bij OpMaat Incasso? Dan profiteert u van een collectieve korting die wij zijn overeengekomen met de gerechtsdeurwaarder. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen achteraf te staan.

Uw eigen portal bij OpMaat Incasso

OpMaat Incasso hecht zeer veel waarde aan transparantie. Bent u klant bij OpMaat Incasso dan kunt u via onze website inloggen om de online verrichting in uw incassozaak tot in detail te volgen. Heeft u een nieuwe vordering? Dan kunt u deze ook direct via het portal opgeven. U kunt eveneens bestanden in uw dossier uploaden.

Heeft u een vordering maar bent u nog geen klant bij OpMaat Incasso? Neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - OpMaat Incasso

Website laten maken? Doelbewust