OpMaat Incasso is een incassobureau nabij Barneveld, waar u terecht kunt voor een transparant incassobeleid. Als ondernemer weet u hoe vervelend het is als rekeningen niet betaald worden. U wilt zich het liefste op uw zaken richten en u niet bekommeren om deze administratieve bezigheden. OpMaat Incasso kan u dit uit handen nemen. Niet alleen zijn wij zeer ervaren als incassobureau, ook bent u verzekerd van eerlijk advies en een pro actief incassobeleid. Zo worden openstaande rekeningen snel betaald.

Begeleiding traject incassobureau Barneveld

Als u OpMaat Incasso inschakelt als uw incassobureau nabij Barneveld, dan kunnen wij u gedurende het hele incassotraject bijstaan. We starten met een persoonlijke benadering van uw niet-betalende debiteur. In sommige gevallen wordt er in overleg met u een betalingsregeling getroffen met de debiteur. Deze afspraak volgen we proactief op. Zo herinneren we de debiteur een aantal dagen van te voren nog aan de betalingstermijn die we afgesproken hebben. In de praktijk blijkt dat veel openstaande rekeningen op deze manier alsnog netjes worden betaald. Een groot voordeel voor u, is dat wij wekelijks het ontvangen geld aan u uitbetalen, ook bij deelbetalingen. Betaalt de debiteur alsnog de openstaande rekening niet, dan adviseren wij u om eventueel een gerechtelijke procedure te starten.

Gerechtelijk incasso

U kunt zelf bepalen of u via de gerechtelijke weg de openstaande betaling wilt innen. Wij kunnen u tot twee cijfers achter de komma voorrekenen wat uw kostenrisico is. Heeft u een jaarabonnement bij OpMaat Incasso? Dan profiteert u bovendien van een collectieve korting die wij zijn overeengekomen met de deurwaarder. Bij een faillissement of als uw debiteur geen verhaal biedt, blijven uw kosten beperkt.

Waarom OpMaat Incasso?

Incassozaken hebben altijd te maken met emoties. Daarom is het belangrijk dat een incassobureau er transparant en met oog voor menselijk handelen mee omgaat. Een voorbeeld: als u kiest voor OpMaat Incasso, dan gaan wij graag in gesprek met u om meer te weten te komen over uw debiteuren. Op die manier kunnen wij uw niet-betalende debiteuren persoonlijker benaderen, dat in veel gevallen leidt tot een beter resultaat.
Bovendien kunt u ons op de voet volgen door in te loggen via onze website. In uw eigen portal kunt u de voortgang van uw incassotraject zien.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - OpMaat Incasso