Bij debiteuren die niet betalen aan uw bedrijf in Ede, biedt een incassobureau in Ede (of omgeving) uitkomst. OpMaat Incasso staat als gespecialiseerd incassobureau voor u klaar. Wanneer u ons inschakelt, hoeft u zich geen kopzorgen meer te maken over de onbetaalde rekening. U kunt zich richten op uw zaken en wij zorgen voor de verdere afhandeling.

Soorten incasso incassobureau Ede

OpMaat Incasso staat als uw incassobureau nabij Ede zowel voor u klaar voor de pre-incasso, de minnelijke incasso en de gerechtelijke incasso. Wat houden deze trajecten in?

  • Pre-incasso: we sturen een officiële pre-incassobrief op het briefpapier van OpMaat Incasso. Mocht betaling uitblijven, dan starten we met de minnelijke incasso.
  • Minnelijke incasso: tijdens dit traject, benaderen we uw debiteur persoonlijk. Ons proactieve incassobeleid en de telefonische betaalafspraken die we maken met uw debiteur, zorgen ervoor dat veel debiteuren alsnog betalen.
  • Gerechtelijke incasso: als de betaling na de minnelijke incasso uitblijft, overleggen we over mogelijke vervolgstappen. U heeft de keuze om door te gaan met het gerechtelijke incassotraject. Indien u hiermee verder gaat, weet u van te voren precies wat uw kostenrisico is.

Voordelen van OpMaat Incasso

Neemt u OpMaat Incasso in de arm voor uw onbetaalde rekeningen, dan heeft dat meerdere voordelen. Wij werken bijvoorbeeld met het no-cure, no-pay principe en geven eerlijk advies (ook als het niet mogelijk blijkt om een vordering te innen). Indien u een jaarabonnement bij ons afsluit, kunt u rekenen op interessante collectieve korting die wij met de deurwaarder hebben afgesproken. Mocht u verder gaan met de gerechtelijke incasso, dan zorgen wij voor kostenmaximerin in het geval dat de debiteur failliet gaat of geen verhaal biedt. Wilt u weten hoe het ervoor staat met uw incassovordering? Log dan eenvoudig in via de website en bekijk zelf de voortgang. Het voordeel van onze vestigingsplaats (Scherpenzeel) is, dat wij de taal van de regio spreken.

Visie OpMaat Incasso

De visie van Gerben van Delft (eigenaar van OpMaat Incasso) is simpel: incasso is een emotie product en dien je daarom goed te begeleiden. Dat doe je door een persoonlijke en menselijke benadering van de debiteur. Met behulp van de informatie die klanten verschaffen, kom je sneller tot betalingsafspraken die worden nagekomen door een pro-actief incassobeleid te voeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - OpMaat Incasso