Trucks.nl B.V. directeur Peter de Wit: 
Trucks.nl is klant van OpMaat Incasso vanaf het eerste uur. OpMaat Incasso is betrouwbaar, vakkundig en transparant. Hun slogan: “Uw geld is onze zorg”, maken ze meer dan waar.

 

 

 


Sportstudio Tiel en Duiven eigenaar Erwin Prins:
Wij hebben in 2015 de overstap gemaakt naar OpMaat Incasso en hebben direct al een verbetering geconstateerd bij het incasseren van de achterstallige vorderingen. De reden hiervoor is dat OpMaat incasso snel en accuraat handelt. Verder vinden wij dat het erg prettig is dat je een partij hebt die met je meedenkt en je bedrijf ondersteuning biedt. Dit doet OpMaat incasso erg goed. Ze zijn erg duidelijk in hun communicatie en geven ook een goed advies. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met OpMaat incasso en raden iedereen ook aan om openstaande vorderingen te laten incasseren door OpMaat incasso, dan weet je zeker dat er zorgvuldig met je openstaande vorderingen wordt omgegaan en het beste resultaat wordt behaald.

 


Sandro Groep B.V. directeur Erik Dirksen:
“Doordat OpMaat Incasso zich kenmerkt door het persoonlijke contact, de heldere en snelle aanpak werken wij graag met hen samen.”

 

 


Trend Installatietechniek B.V. directeur Ronald Dekker:
Goede ervaring! Facturen worden snel betaald na actie OpMaat Incasso. Er wordt altijd goed teruggekoppeld over de lopende zaken en zijn als klant dan ook dik tevreden met dit Incassobureau.

 

 


Focus4u B.V. directeur Michel van Dijk:
OpMaat Incasso draagt zorg voor… en ontzorgt ons… volledig op het gebied van debiteurenbeheer en incassoaangelegenheden. Het beheer van debiteuren is echt een vak, waarbij altijd het belang van een goede relatie niet uit het oog mag worden verloren. OpMaat Incasso verstaat dit vak als geen ander! Haar open en betrokken manier van communiceren leidt veelal tot een passende oplossing voor alle partijen.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - OpMaat Incasso